fbpx

Μεετ τηε τεαμ

Τάκης Βασιλείου | Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Μουσικός κρουστών & ντραμς | Γεννήθηκε το 1972 στην Κύπρο. Ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία και ειδικά με τα κρουστά. Το 1997 ήρθε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του με ειδίκευση σε Afro-Cuban, Brazil και Multi Percussion σε συνεργασία με το Berklee Collage of Music. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια για κρουστά με πολύ σημαντικούς μουσικούς όπως Glen Velez, Zohar Fresco, Horacio “El Negro” Hernandez. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές όπως Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Πάριο, Σταύρο Ξαρχάκο, Σταμάτη Σπανουδάκη, Μίμη Πλέσσα και πολλούς άλλους, και συμμετείχε σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και σε πολλά Ethnic Jazz φεστιβάλ. Συμμετέχει έντονα στη δισκογραφία ως μουσικός αλλά και ως παραγωγός. Είναι βασικό μέλος των συγκροτημάτων Chouska και iModify. Με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία των κρουστών αλλά και στη μουσικοθεραπεία, επηρεάζει θετικά τη διάδοση και εξέλιξη τους.

Χρύσα Ματσαγκάνη | Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Υπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων | Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα (Πτυχιούχος ΕΚΠΑ). Ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πολιτιστικής επικοινωνίας από το 2010. Είναι ιδρυτικό μέλος και συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Act for Art ΑΜΚΕ με αντικείμενο τη διοργάνωση, παραγωγή και υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και του χώρου τέχνης ImProva που βρίσκεται στον Βοτανικό και φιλοξενεί πρόβες θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών ταινιών και παραστάσεων χορού, γυρίσματα, σεμινάρια, μαθήματα και workshops. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως διευθύντρια στο Κεντρικό Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και Πατάκη (στο τελευταίο ως υπεύθυνη αγορών). Στον τομέα της Επικοινωνίας/Δημοσίων Σχέσεων εργάστηκε αρχικά (2010) ως Public Relations Manager του Ομίλου Brainfood (Εκδόσεις Οξύ, Opus Magnum, Εμπειρία Εκδοτική, Περιοδικό Avopolis κ.α). Στο θέατρο τα τελευταία δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους σκηνοθέτες και θεατρικές ομάδες σε πάνω από 150 θεατρικές παραστάσεις. Επίσης έχει συνεργαστεί με σημαντικά Φεστιβάλ όπως το “Φεστιβάλ Ισότητας των Φύλων” σε διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους “Micro μ Festival” το “Love your Local Market” σε διοργάνωση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας” και με πολλά ακόμη, αλλά και με διοργανώσεις συναυλιών, και μουσικά σχήματα. Με την καλλιτεχνική ομάδα Astrolab της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, έχει διοργανώσει δύο μεγάλα και πολλά μικρότερα “Jazz & World Festival” στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια (2013-2018) έχει επίσης εργαστεί στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο αρχικά στις δημόσιες σχέσεις και κατόπιν στον σχεδιασμό, την καλλιτεχνική διεύθυνση και παραγωγή όλων των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του σταθμού.

Μαριάννα Κοντούλη | Διεύθυνση Παραγωγής

Οργάνωση & Εκτέλεση Παραγωγής | Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, ενώ έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στις Βρυξέλλες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιμόρφωση στην Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το 2004 ίδρυσε την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτιστικών θεαμάτων ART-IOI. Από το 2006 εργάζεται ως σκηνοθέτης στο χώρο του θεάτρου. Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις Zyklon του Θ. Τριαρίδη (Θέατρο Faust), Μάντεψε του Στ. Μπέη (Θέατρο Άλμα), Η Αγνή του Θεού του J. Pielmeier (Θέατρο Αλκμήνη), No Shakespeare Please της Μπ. Μάλφα (Μουσική σκηνή Casablanca), Γελώντας Άγρια του D. Christopher (Μέλι). Στην τηλεόραση, έχει συνεργαστεί, ως βοηθός σκηνοθέτη, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη τηλεοπτική σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα. Από το 2010 δραστηριοποιείται ταυτόχρονα και στον χώρο της παραγωγής, αναλαμβάνοντας την παραγωγή των ντοκιμαντέρ «Η Θεατρική Αγωγή ως μέσο ένταξης αλλοδαπών μαθητών στο Ελληνικό Σχολείο» (ΓΓΝΓ) και «Ένας Τόπος Διαφορετικός» με θέμα την Νοητική Υστέρηση. Έχει συνεργαστεί επίσης με πολλές εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών διαφημίσεων και video clips. Έχει διατελέσει υπεύθυνη προγράμματος, περιεχομένου, δράσεων και προσκεκλημένων στο Oxygen Festival, καθώς και υπεύθυνη εκτέλεσης παραγωγής του 1ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας – Αθήνα 2020. Το 2020 ίδρυσε με την Χρύσα Ματσαγκάνη την εταιρεία παραγωγής και επικοινωνίας Act For Art MAKE με αντικείμενο την παραγωγή, διοργάνωση και υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Act for Art

Η Εταιρεία Παραγωγής & Επικοινωνίας Act For Art ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2020 από την θεατρολόγο/σκηνοθέτη και παραγωγό Μαριάννα Κοντούλη και την επικοινωνιολόγο Χρύσα Ματσαγκάνη και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, διοργάνωση και υλοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων ((φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, visual arts, κινηματογραφικές & τηλεοπτικές παραγωγές & προγράμματα) τη διοργάνωση και προβολή επιστημονικών εκδηλώσεων (συνέδρια, ημερίδες κτλ) καθώς και εκπαιδευτικών πολιτιστικών προγραμμάτων (εργαστήρια, μαθήματα, σεμινάρια). Στην Act for Art ανήκει ο χώρος τέχνης ImProva, ένας βιομηχανικός χώρος στον Βοτανικό, μέσα στον οποίο δημιουργούνται και προετοιμάζονται οι παραστάσεις πριν παρουσιαστούν στο κοινό, διαμορφώνονται και εξελίσσονται τάσεις, υλοποιούνται, και διακινούνται καινούριες ιδέες, και διοργανώνονται σεμινάρια, workshops καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα μακράς διαρκείας. H Act for Art θεωρώντας τον πολιτισμό ως το ύψιστο και επιδραστικότερο στοιχείο και αγαθό για την ευημερία της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας, σχεδιάζει τον προγραμματισμό της για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που συμβάλλουν στην εξέλιξή του. Για το 2021 μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί δύο θεατρικές παραστάσεις, τρία διεθνή μουσικά φεστιβάλ, (το Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου, το Διεθνές Φεστιβάλ Jazz Ρεθύμνου και το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Καλαμάτας) το Φεστιβάλ Δραματικών Σχολών και πολυάριθμα σεμινάρια και workshops που αφορούν στην σκηνοθεσία, υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, καθώς και στην παραγωγή και επικοινωνία πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Διοργάνωση Act for Art & Δήμος Ρεθύμνης

Προπώληση Εισιτηρίων: Ticket Services (η προπώληση ανοίγει στις Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 15€ Μειωμένο (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Άνεργοι): 12€ Προφορά Τριημέρου: 32€ Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 Κάστρο Φορτέτζας Ρεθύμνου 22-23-24 Ιουλίου 2021
Εισιτήρια

Διοργάνωση Δήμος Ρεθύμνης

Είσοδος Δωρεάν Πλατεία Μικρασιατών 20-21 Ιουλίου 2021

Προπωληση Εισιτηριων

Εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39 Αθήνα 
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: (+030) 2107234567
 
 
 
Ηράκλειο:  Δαιδάλου 15
Ρέθυμνο:  Πλατεία Αγ. Στρατιώτη
Χανιά: Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42
 
 
 
ΚΙΟΣΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
4 Μάρτυρες (Ωράριο 09:00 – 14:00)
 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας

Act For Art
Production Design & Communication
 
Address. Προφήτη Δανιήλ 29, Βοτανικός 
Tel. (+030) 2114147157
Facebook.: Act For Art Production Design & Communication
Instagram: act.for.art

Δήμος Ρεθύμνου – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ

Σχεδιασμός Επικοινωνιακού υλικού και λογοτύπου : xMx GRAPHIC

All rights reserved. Powered by Infinity Code 

Rethymnon
Ρέθυμνο